Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Tendens // Slanger!

DSC04744

Mørke slangeskindssko // Grå slangeskindssko // Beige slangeskindssko

Jeg var i Søndags på tur inde ved strøget. High-end butikkerne har altid lukket om søndagen, og det betyder også at der ikke er så mange mennesker inde i byen på en søndag. Derfor tog jeg ind for at kigge i nogle highstreetbutikker som jeg har gavekort til.
Jeg fik også vindues-kigget hos mange af de dyre brands, og én ting slog mig. Slangeskind er en tendens som kun vokser! – Både hos Ganni og Isabel Marant kunne man skimte slangeskindssko i vinduet. Jeg synes slangeskind er superfint, og når man har en nedtonet og minimalistisk stil, så kan man godt tillade sig at have lidt spræl på fødderne.
Hvad synes I om slangeskind?
Jeg har fundet tre billige slangeskindssko, så man også kan være med på et budgetvenligt plan.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment