Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sådan er bloggere også!

DSC03907

Mange personer tror at dét at være blogger, er ensbetydende med at man elsker at være i fokus. Jeg er helt sikker på at der er nogle bloggere som elsker “spotlyset” og opmærksomheden, men jeg er også helt sikker på at vi er mange der rent faktisk begyndte at interesserer sig for at blogge, fordi man kunne få sine tekster, tanker og meninger ud på en måde som ikke kræver så meget af os.
Jeg er (især efter jeg er blevet ældre) begyndt at blive konfronteret med mennesker som har nogle ret vilde fordomme om bloggere. De havde sikkert også fordomme om mig da jeg var en lille blogger på 15 år, men det er nok nemmere for voksne mennesker at konfronterer et andet voksent menneske med sine fordomme, end at konfronterer et barn.
Fordommene lyder ofte på at man skulle være opmærksomhedskrævende.
Den fordom kunne for mit vedkommende ikke være mere forkert. Jeg har social angst og får det skidt af at være i fokus. Jeg måtte også droppe youtube, da jeg ikke brød mig om at skulle være “på.” Min blog er en ventil hvor jeg kan komme ud med lige det der passer mig – og det kræver ikke så meget af mig.
Jeg har snakket med andre bloggere som har det ligesom mig. En blog er en måde at kommunikerer med andre mennesker, men samtidig selv have kontrol over det og kunne bestemme dagsordenen.
Der er selvfølgelig bloggere som elsker opmærksomhed – sådanne mennesker er der jo alle steder – men det er altså ikke fordi at ALLE bloggere er opmærksomhedskrævende. Tværtimod. Jeg laver dette indlæg for at der måske kan komme et mere nuanceret billede af bloggere, men også for at fortælle Jer hvad min blog drejer sig om for mig. Jeg holder virkelig af at blogge, fordi jeg kan sidde bag en skærm og kommunikerer (også selvom jeg er genert.)

Rigtig god dag!
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Laura Augustinus 7. januar 201621:01

  Jeg har det på helt samme måde! Jeg vil inspirere andre og skabe mit eget kreative rum – og jeg blogger ikke for at på opmærksomhed!

 • katerina 7. januar 201621:07

  Jeg er vild med dig og din blog!
  det at du er så ærlig omkring dig og din blog gør bare man har lyst til at læse med, for alt er ikke en dans på lyserøde skyer.
  God vind fremover….jeg håber du har lyst til at kigge med hos mig http://survivewithme.bloggersdelight.dk/

 • Pernille 7. januar 201621:10

  Som lille var jeg selv den type som desværre var hård mod bloggere mente at de kun gjorde det for at få opmærksomhed ang. Deres problemer.

  Idag har jeg en helt anden holdning og syntes bloggere er insprerende og blogger som dig er mine yndlings. Bloggere som har et emne de blogger inden for men stadig åbner op om deres personlighed og livsstil.

  Synes det er fedt du laver opslag som disse. Jeg elsker at få nye ting at vide om dig og få bedre indblik i din verden

   • Pernille 8. januar 201611:23

    Ja det er ved at være rigtig lang tid, og jeg syntes stadig at dine opslag er spændende og på en eller anden måde er der ligesom igen af dine opslag som er ens, og ser frem til dine opslag hver gang

Leave a Comment