Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

High-end webshops!

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.241) Helmut Lang trøje // 2) Adidas Superstar sneakers // Isabel Marant bælte // Dolce & Gabbana pung

En ny verden har åbnet sig for mig de sidste par måneder. Den verden jeg snakker om, hedder High-end-webshops, og jeg er besat! I starten af December begyndte jeg at lede efter webshops som forhandler lidt mere eksklusive mærker. Jeg er nok lidt typen som hellere vil købe én lækker/eksklusiv ting som jeg har sparet op til i flere måneder, end en masse billige ting, som jeg ikke vil gå med i næste sæson. Derfor er jeg også blevet ret betaget af webshops som net-a-porter og Matchesfashion, som sælger tøj og accessories fra lækre kvalitets-brands. Ovenover har jeg fundet fire items som jeg ønsker mig! Alle disse items er fra Net-a-Porter.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment