Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Hej Haj!

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

Sorry for den lidt platte overskrift, men tænkte at det næsten var for oplagt som overskrift, når nu vi skal snakke om lige netop dette Haj-cover! Jeg har nemlig i over et år haft dette Haj-cover på min liste af Must Buys’.
Desværre har haj-coveret været som forsvundet over jordens overflade i nærmest et halvt år. Men nu er det kommet tilbage på markedet, og jeg overvejer om jeg burde købe det? Det koster dog 375 kroner, så jeg ved ikke om jeg gider kaste så mange penge efter det.

Det kan købes HER

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

Leave a Comment