Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Pure and simple

DSC04976

Denne skjorte blev købt i midten af December, og den har allerede været til vask utallige gange. Skjorten, som jeg selv vil definerer som en blanding af skjorte og tunika er blevet en af mine kæreste ejendele. Den er nemlig ret suveræn at have på, samtidig med at den er smart. Jeg har den oftest på til et par flared bukser og et par sneakers. Just the way I like it! Så hvis I har tænkt over hvordan jeg ser ud, når jeg sidder derhjemme ved spisebordet og blogger – så er dette et godt bud. Klassisk, behageligt og med rene linjer.
Dog sammensætter jeg ofte outfittet  med mine isbjørne-sutsko når jeg sidder indenfor, haha.
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Ana 18. januar 201610:17

    Åhh hvor den pæn! Hvor er den fra?:-)

Leave a Comment