Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Tre jakker på udsalg!

DSC04977

1) Baum Und Pferdgarten jakke // 2) Soft Rebels jakke // 3) Ganni jakke

Kan man få for mange jakker? Hvis man spørger mig er svaret nej! Jeg har simpelthen så mange jakker, og jeg elsker hver og en (næsten.) Og så kunne man jo forestille sig at jeg ikke var på udkig efter flere jakker, men det er jeg!
Jeg har været inde på den skønne webshop Boozt, hvor jeg har fundet tre jakker som er på udsalg. Især jakken fra Baum Und Pferdgarten har jeg tabt mit hjerte til.
Hvad synes I om jakkerne jeg har fundet?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment