Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Tumblr inspiration og lidt om fashionweek

PicMonkey Collage

Fashionweek løber af stabelen fra 3. Februar til 5. Februar. Og selvom der er et godt stykke tid til disse datoer, så er jeg allerede begyndt at tænke over hvad for noget tøj jeg skal have på. Jeg har nemlig i øjeblikket en totalt nedsmeltning når det handler om outfits. Jeg ejer ingen inspiration og når jeg kigger på mit klædeskab bliver jeg TRÆT.
Derfor bruger jeg nu en masse tid på tumblr, for at kigge på outfits og farve-sammensætninger.

I år til Fashionweek skal jeg være i selskab med min partner-in-crime Sille, og vi har allerede en masse events og shows på programmet, så det skal nok blive sjovt!
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Nanna 20. januar 20169:05

    Man føler sig lidt jaloux, når man hører om alle dine ture til modeuger osv.!<3
    Glæder mig til at læse dine indlæg om det og få et lille indblik i den verden!:)

Leave a Comment