Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sidste uge…

DSC05081

Sidste uge blev for mit vedkommende brugt på en masse hyggelige og afslappende ting. Jeg var også lige inde i byen og have et møde med smykkefirmaet Carré, men ellers har jeg gået meget rundt derhjemme. Jeg har bla. fået hængt en ny plakat op på min væg. Faktisk fik jeg plakaten i julegave, men det er først nu at jeg har fået købt en ramme til plakaten, så den kunne blive sat op.

Jeg fik også gået en lang tur, den dag sneen faldt. Det var simpelthen så afslappende og hyggeligt. Når sneen falder, kommer der en helt anden ro over København – som om at sneen ikke kun har dækket bilerne og gaderne, men også alt stressen.

Ugen har også været brugt på at ifører mig casual hverdagstøj. Jeg tager altid ordentlig tøj på når jeg sidder derhjemme, for hvis jeg går rundt i nattøj hele dagen, så falder jeg ind i en jeg-gider-ingenting-mode, og det er jo ikke så godt, hvis man skal sidde og være produktiv med indlæg og artikler til Frenzy.

Denne uge bliver også superfed! I denne uge har jeg to blogger-dates og så skal jeg selvfølgelig hen i min angst-gruppe. Jeg er blevet så superglad for at gå i den gruppe, og det giver mig så meget mere selvtillid og tro på mig selv. Det kan virkelig anbefales. 😉

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment