Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Endnu flere udsalgsfavoritter!

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

Oversize jakke fra Libertine-Libertine // Sko fra Sam Edelman // Hvid strik fra Filippa K // Taske fra By Malene Birger

Det er snart sidste chance, hvis man vil gøre sig et godt udsalgsfund, og derfor er det nu man skal slå til! Jeg har selv disse fire items i kikkerten. Især den lækre og meget rummelige taske fra By Malene Birger er jeg blevet vild med! Den har jeg faktisk kigget på i en del måneder, og jeg synes den er sindssygt elegant og praktisk.
Jeg kunne godt finde på at matche jakken med de andre tre ting på collagen. Det kunne give et rigtig cool og klassisk look – og for at det hele ikke skal blive alt for stilrent og poleret kan man lige sammensætte looket med de guld sko.
Hvad synes I om de fire ting jeg har fundet?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Soph 21. januar 201619:44

    Elsker Strikken, jakken og tasken <3

Leave a Comment