Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Et kreativt projekt, og en hemmelighed!

12630668_10206767398477886_1431873634_o

I weekenden fandt jeg mine gamle badges frem, for at give min bomberjakke lidt spræl, og det mindede mig om at jeg aldrig noglesinde har fortalt Jer om min store samling af badges. Jeg har nemlig samlet på badges siden jeg gik i 4. klasse og jeg har i tidernes løb samlet fra en masse forskellige lande. Hvergang mine forældre er taget ud at rejse (det gør de sjældent, men det er da sket) har de købt en badge med hjem til mig. Jeg har aldrig rigtigt brugt dem til noget, men i weekenden fik jeg så ideen at pimpe min jakke lidt op. Jeg ved ikke om det er kikset eller smart at putte badges på sin jakke, men jeg har da taget nogle outfitbilleder hvor jeg har jakken på – så dem får I at se snart, og så må I vurderer om jeg skal hive mine badges af, eller om det er smart med dem på! 😉

Idag skal jeg til 95-års fødselsdag hos min morfar. Det bliver rigtig hyggeligt at sidde i mine bedsteforældres stue og spise boller, lagkage og drikke te.
Hvad skal I lave i weekenden?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Nanna 29. januar 201615:51

  Jeg elsker badges, jeg synes, det ser SÅ godt ud, især på denim- og læderjakker! Jeg ville ønske, at jeg havde en kasse ligesom dig!!♥

 • Soph 29. januar 201619:42

  Skal også til familie fødselsdag. Bagdes åh det minder mig om 7 klasse, hvor alle havde badges sat fast på deres fjällraven eller eastpack, haha.

   • soph 29. januar 201621:10

    Ja det er også cool nok 🙂

 • Ida 29. januar 201622:34

  Det er super cool, og det vil vokse over det næste år.

Leave a Comment