Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New limited edition poster

DSC05081DSC05072

I julegave fik jeg mit første stykke kunst – jeg synes i hvertfald selv at det kan betegnes som kunst. Jeg havde nemlig ønsket mig denne plakat fra Aiayu, som der kun er blevet produceret 100 af! Jeg er en sucker for Limited Edition ting, for jeg elsker tanken om at jeg ejer noget som er lidt specielt og unikt. Samtidig synes jeg også at plakaten er lidt sjov, da motivet er to lamaer – og lamaer er ikke ligefrem det mest yndefulde dyr.
Til plakaten har jeg købt en fin guldramme fra Just Spotted. Jeg synes at plakater kommer til at se lidt sjuskede ud hvis man ikke indrammer dem. Det kommer på en eller anden måde til at se lidt ufærdigt ud, hvis man spørger mig.
Hvad synes I om plakaten?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Sofie 18. marts 201619:10

    Sig endelig til hvis du sælger denne plakat! er vild med den.

Leave a Comment