Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Hvad gør du ved dit hår?

tumblr_mzq0ro71v71qazha9o1_1280

Det er et af de spørgsmål jeg får allermest, og det er et af de spørgsmål jeg simpelthen ikke ved hvordan jeg skal besvarer, da jeg i virkeligheden gør usandsynligt lidt for at pleje det.
Jeg er dog så heldig at Whitta-slægten er velsignet med rigtig meget hår. Min mor har fortalt at hendes oldemor havde sort overskæg… Det problem har vi ikke længere (det skal lige siges), men det siger lidt om at vi kommer fra en slægt hvor ‘hår’ er vores mellemnavn. 😉 Og mit hår er vanvittigt tykt. Det er møg-irriterende når jeg skal vaske det, men jeg synes et stort tykt hår er sindssygt smukt og lækkert – så jeg ville ikke være min store manke foruden.

Jeg har dog ét trick, som jeg tænker er værd at dele med Jer! Det er et trick som går tilbage til min oldemors tid – og jeg bruger det stadig!
Når jeg vasker mit hår, tager jeg nemlig en kop med mad-eddike og hælder ind i håret på mig selv. Eddike fjerner nemlig kalk i håret, og kalk gør håret kedeligt og u-skinnende at se på. Efter at have smurt eddiken ud i håret skyller jeg håret en ekstra gang.
Jeg tror ikke at det er bevist at eddike gør håret mere skinnende, men jeg har altid brugt dette trick, og jeg synes faktisk det gør håret mere “levende” og smukt at se på.
Så nu er tricket hermed givet videre. 😉
Har I nogle tricks til hvordan man kan bruge hverdagsting til at pleje ens hud, hår eller andet?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Line 1. februar 201619:51

  Kokosolie!
  Sover med det i håret, bruger det til barbere ben, kropolie, rense tænder og til at fugte min hud i ansigtet..
  #selvTak 🙂

  jeg vil prøve eddike tricket af ! Jeg gør selv rent med eddike. Rengøring af toilet og hvis opvasken har stået lidt for længe (man bor vel alene)

 • Pernille 1. februar 201620:40

  Må helt klart prøve det trick ag, for du har det mest fantastiske hår.

  Har ogå selv tykt hår, men der er desværre ikke ret meget fylde i det.

 • Zara 1. februar 201621:11

  Det skal prøves skal bare lige forstår. Putter du det i håret efter hårvasken eller før?

Leave a Comment