Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

This summer…

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

Denne sommer vil jeg ifører mig denne badedragt… STINE GOYA, 1.200 kroner // Denne sommer vil jeg ifører mig disse solbriller… Saint Laurent, 2.450 kroner // Denne sommer vil jeg bruge denne solcream… Tromborg Suncream, 300 kroner // Denne sommer vil jeg ifører mig denne sommerkjole… STINE GOYA, 2.000 kroner //

Der er ganske længe til sommer, men jeg kan altså stadig ikke lade være med at drømme lidt om det. Især i øjeblikket, hvor de fleste SS16-kollektioner netop er kommet i butikkerne og på diverse webshops. Nu bliver butikkerne fyldt med sommerkjoler og jeg er allerede blevet forelsket i samtlige sommer-items. På overstående collage kan I se hvad jeg går og sukker efter til denne sommer.

Jeg er fuldkommen bombet idag. Igår havde Sille og jeg stablet et voldsomt program på benene, så idag er vi ret smadrede – derfor skal vi kun til ét show idag. Det bliver godt at få en rolig dag. Husk at følg med på snapchat, og se hvordan min dag bliver. Jeg opdaterer på livet løs fra modeugen!
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment