Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Hvad kan man lave på en lørdag?

tumblr_o1miu9suz41qdsqp6o1_500Det er blevet Lørdag, og denne dag skal for mit vedkommende bruges i sengen. Jeg er simpelthen SÅ udmattet efter tre dages fashionweek, og selvom det har været virkelig spændende, inspirerende og hyggeligt, så er jeg godt nok træt! Men hvis du skal bruge din Lørdag på at kede dig, så har du her nogle tips til hvad man kan få tiden til at gå med.

Nyde et modeblad med en kop kaffe/te
Der er netop kommet et nyt Elle på gaden. Skynd dig ned til din nærmeste kiosk og køb det – så er du underholdt i et par timer. Jeg skal selv ligge i sengen og læse Elle idag, og hvis jeg er rigtig heldig kan jeg endda overtale mine forældre til at lave teen for mig. 😉

Se ‘Friends’ på Netflix
Jeg er netop nået til sæson 9 af Friends – og jeg kan ikke få nok af den serie! De karakterer jeg bedst kan lide er udentvivl Ross og Phoebe – de er simpelthen så hylende grinagtige. Hvis man har netflix, må man nød til at se den serie.

Gå en tur med hunden, med musik i ørene
En tur med hunden kan nemt komme til at være en sur pligt, men hvis man høre stemningsfuld og god musik imens, så kan det faktisk blive helt hyggeligt! Jeg nyder ikke ligefrem gåturene med min hund, men hvis jeg høre mine favoritsange med The Beatles imens, så kan det faktisk være ret afstressende.

Tage på café med en veninde
Der er ikke noget hyggeligere end en cafétur i weekenden, hvor man kan snakke med sin veninde om hvad man har lavet i ugens løb.

Læs blogs eller stalke instagram-profiler
Jeg er nok lidt af en instagram-stalker. Jeg starter altid mine morgener med at ligge under dynen og se hvad folk har opdateret deres instagram med, siden sidst jeg tjekkede. Især elsker jeg at stalke it-girls og få fed inspiration til outfits og outfitbilleder.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Laura 8. februar 201616:59

    Hej Alberte 🙂
    Jeg elsker at følge med på din blog, og har gjort det i flere år. Jeg savner lidt dine egne billeder eller… jeg ved selvfølgelig ikke, om det er nogen, du selv har taget. Du er en virkelig sød pige! <3
    Mvh Laura

Leave a Comment