Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Angst og fashionweek

Skærmbillede 2016-02-05 kl. 18.00.51

Det er blevet Mandag og jeg er ved at være frisk igen ovenpå modeugen. I Fredags fik jeg en kommentar fra en læser, som ville vide hvordan modeugen påvirkede min angst, og hvordan jeg håndterede det hele. Jeg syntes spørgsmålet var så godt, at jeg ville lave et indlæg om det. For alting ser jo super-glamourøst ud på Instagram og modeugen kan nemt komme til at ligne en kæmpe fest hvor alle er glade og har kæmpe selvtillid.
For mig ser verden bare lidt anderledes ud. For mig er modeugen nemlig også en overvindelse.

Jeg er egentlig ikke nervøs for at skulle ind og se et modeshow. Den høje musik og det stærke lys gør mig træt, men det gør mig ikke angst. Men at skulle virke ovenpå og “Mode-agtig” gør mig til gengæld ret nervøs. Jeg er et meget akavet menneske og hvis jeg ikke er tryg ved folk, så kan jeg nemt komme til at virke enten reserveret, eller bare lidt mystisk og svær at gennemskue. Jeg er meget bevidst omkring mig selv og at jeg ikke er den mest out-going og monster-sociale person, og hvis jeg er i et selskab hvor det forventes af mig at jeg skal være out-going, så bliver jeg rigtig angst. Derfor gør modeugen mig lidt angst – for jeg kan ikke klare presset for at skulle være smart og “ovenpå” og jeg kommer i stedet til at virke meget tilbageholden.

Jeg ved aldrig hvordan jeg skal reagerer til modeugen når folk kommer hen og siger hej, for der sker så meget rundt omkring mig og det gør at jeg ikke kan fordybe mig i en samtale med folk.

Så det sociale aspekt i modeugen gør mig nervøs. Jeg har dog været så heldig at være i supergodt selskab til denne modeuge. Min skønne veninde Sille har støttet mig rigtig meget og vi er kommet endnu tættere på hinanden. Jeg har haft en skøn modeuge – og selvom jeg muligvis ikke er den som folk husker bedst (fordi jeg er lidt tilbagetrukken når jeg bliver overvældet af indtryk) så har ugen været rigtig sjov, og jeg har nydt at være i en god venindes selskab.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Soph 8. februar 201612:31

    Tak, fordi du ville besvare mit spørgsmål i indlægget!

    Det var interessant at høre om!

  • Laura 8. februar 201617:21

    Jeg elsker, når du skriver om din angst, for jeg har selv de samme problemer. Det er virkelig rart at vide, at “ting” KAN lade sig gøre, hvis man bare tager lidt hensyn til sig selv 🙂

Leave a Comment