Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Highstreet-guld!

DSC05891 DSC05880 DSC05875

I Søndags var jeg på akut shopping inde i byen, da jeg ikke følte at jeg havde noget som helst tøj! Den første butik jeg besøgte var ZARA, og der fik jeg da også købt hele fem nye items til garderoben – og jeg føler mig nu klar til at gå foråret i møde med to par strik, to par skjorter og et par sko!
Der er stadig udsalg i ZARA og jeg gjorde mig det fedeste udsalgs-kup EVER! Jeg købte nemlig overstående slip-ons, til kun 100 kroner! Jeg har længe gået og kigget efter et par lækre slip-ons som ikke koster en bondegård. Forleden viste jeg et outfit, hvor jeg havde min venindes Slip-on fra Céline på og det er lige præcis sådan nogle jeg har kigget efter! (Se outfittet HER) Og disse sko ligner nærmest på en prik – selvom kvaliteten på et par Céline selvfølgelig er en del bedre.
Hvad synes I om skoene? Der var stadig et par stykker tilbage, så hvis I kommer forbi ZARA på strøget, så kan I jo kigge efter dem.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Laura 13. februar 201611:10

    Hvor er de smukke Alberte!
    – Tror, at jeg skal ud og have mig et par:)

Leave a Comment