Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Partner in crime

DSC05820DSC05833 DSC05818

Hermed kommer de sidste stemningsbilleder fra modeugen i København. Disse billeder er taget af mig og Sille inden dagen gik igang for alvor. Det er lidt vanskeligt at tage outfitbilleder hvor der er to personer med på billedet – for det er fandme svært at få begge parter til at se godt ud samtidig. Jeg har det med at lukke øjnene eller række tunge på de fleste billeder, så det kan virkelig være svært at tage billeder med mig. Men der kom nogle ret fine billeder tilsidst og jeg er ret begejstret for at man kan se at vi har det sjovt – der er ikke noget værre end billeder som er helt ekstremt opstillede.
Hvad synes I om billederne?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Nikoline 20. februar 201619:45

  Rigtig gode billeder! Som du selv siger, kan man se, at i har det sjovt 😉 Håber at i havde en god modeuge!

  TheNormcoreRebel

 • amalie andersen 22. februar 201618:27

  hvor er tasken til venstre fra?

   • amalie andersen 23. februar 20161:00

    TAK for svar!! 🙂

Leave a Comment