Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Isabel Marant bling til ørene!

Ikke-navngivet-1

Jeg går ofte og drømmer om at flytte hjemmefra. Jeg kunne virkelig godt have lyst til at have mit eget “domæne” – et sted hvor JEG bestemmer og hvor jeg kan få ro, når jeg vil have ro. MEN der er dog én ting som jeg er meget glad for, ved at bo hjemme. Min mor har verdens fedeste stil (hvis man spørger mig.) Hun har så meget styr på moden, og det betyder også at hun har et klædeskab som er ret så lækkert. Ikke bare har hun et fedt klædeskab, men hun har også et fantastisk smykkeskrin. Og en af de ting jeg tit stjæler fra hendes smykkeskrin er overstående øreringe. Hun fik dem i julegave i år. Øreringene er fra Isabel Marant og jeg synes det er de smukkeste statement-øreringe man kunne forestille sig. Jeg elsker den rustrøde farve og så kan de jo peppe ethvert outfit op.
Hvad synes I om dem?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Nanna 24. februar 201615:57

    De er gudeskønne! Jeg er sgu lidt jaloux!^^

Leave a Comment