Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

En opfølgning på min gruppeterapi

Skærmbillede 2016-02-18 kl. 20.37.12

Min tid i gruppeterapi er næsten ovre – og hvor er jeg dog bare ked af det over det! Jeg var ret meget imod det, da jeg første gang fik at vide at det næste “tiltag” i min kamp for at blive angstfri skulle være et gruppeterapi-forløb. Jeg ville ikke sidde og snakke om følelser med en masse fremmede og jeg gad sku heller ikke rigtigt at høre om deres problemer – for jeg havde altså nok i mine egne problemer!
Men aldrig har jeg oplevet en terapiform som var mere givende. Jeg har lært mig selv SÅ meget bedre at kende og jeg har fået et kæmpe boost af motivation. Jeg begynder at tro på at jeg kan blive angstfri og jeg føler at jeg har fundet ind til kernen af dét som er mit problem – det der spænder ben, og som betyder at jeg forbliver i min angst.

xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Julie 27. februar 201612:03

  Hej, jeg skal faktisk selv nok starte i gruppeterapi. Dette er efter at have læst om hvordan det har været for dig – håber virkelig det kan hjælpe <3
  Knus

 • Pernille 27. februar 201620:51

  Er så glad for at hører at du har haft en positiv oplevelse med det.
  Håber du en dag endelig kan kalde dig Angst fri, og så håber jeg at din kamp mod angsten fortsætter i den positive retning som den er i

 • Lise Emilia 28. februar 201613:56

  Hvor er det dejligt, at du har fået noget godt ud af det. Jeg kan selv huske min opstart i gruppeterapi som jeg gik i lige knap et år, det var så uoverskueligt, altså tanken om at skulle kunne rumme andres problemer også, men da jeg fandt ud af hvor meget det gav mig, at de kunne sætte ord på følelser på det jeg gik med på indersiden fik jeg virkelig meget ud af det. Den time hver onsdag, det år, er det bedste tid jeg nogensinde har givet ud. 🙂
  Jeg synes du er så hammerende sej, at du taler åbent om din angst og behandling. Du hjælper med sikkerhed mange unge piger der har svært ved at rumme det at have angst. Kæmpe kram herfra!

Leave a Comment