Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Jubilæum hos Carré!

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

I år holder mit favorit smykkebrand 25 års jubilæum! Og som stor fan af Carré, skal det selvfølgelig ikke gå ubemærket hen herinde på bloggen. Jeg anede faktisk ikke at Carré havde eksisteret så længe og det er lidt vildt at tænke på, at Carré blev stiftet seks år inden jeg blev født!

Vi kender alle Carré for deres smukke ædelsten som findes i diverse former og farver, og jeg har læst mig frem til at Carré igennem tiden har brugt over 900 forskellige varianter af sten – det er altså ret vildt!
For at fejrer de 25 år har Carré nu designet 25 forskellige ringe, med 25 forskellige slags ædelsten. Ringene er Limited Edition og der findes derfor meget få af hver ring – så det handler om at være hurtig for at få fingrene i dem!
Jeg er jo en sucker for Limited-edition ting, så jeg kunne supergodt tænke mig en ring som der kun findes et meget begrænset antal af.
Ovenover kan I se nogle af de smukke Jubilæums-ringe.
Hvilken af dem kan I bedst lide?

Ringene bliver ikke solgt på Carrés webshop, så man skal altså forbi deres butik for at få fingrene i dem. Smykkerne er dog ikke i butikkerne endnu, men kommer til foråret. Så stay tuned! 🙂

Indlægget er altså IKKE sponsoreret – jeg er bare virkelig glad for Carré’s smykker, og jeg ville supergerne lige dele dem med Jer!
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment