Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Ugens 3 favoritter

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

Vest fra Mango – 399 kroner // Sko fra Filippa K – 1400 kroner // V-hals trøje fra Samsøe&Samsøe – 600 kroner

Det er blevet tid til ugens tre favoritter! I denne uge er jeg faldet overstående tre items. Jeg ELSKER at gå med vest og jeg er især vild med veste med nålestriber. Vesten er fra Mango og koster ikke specielt meget, så jeg overvejer rigtig meget at bestille den hjem. En vest kan virkelig gøre hele forskellen for et kedeligt look, og den kunne f.eks. se vildt flot ud med v-hals trøjen fra Samsøe&Samsøe.
Hvad synes I om de ting jeg har fundet?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment