Skulle man få hår til skulderen?…

tumblr_nv6qtve3zW1r4f89vo1_1280

Jeg crusher gevaldigt på tanken om at få klippet mit hår til skulderen. Jeg synes at hår ser meget sundere og meget mere velplejet ud, når det er skulderlangt. Jeg har kun ét dilemma. Jeg har en oval ansigtsform og alle de mennesker jeg har set med skulderlangt hår, har altid et mere smalt eller hjerteformet ansigt. Og jeg ved ikke om det vil passe til min ovale/runde ansigtsform med kortere hår.
Hvad tænker I?
Og hvad tænker I om ideen med at få skulderlangt hår? Jeg vil i samme omgang også farve mit hår mørkebrunt igen. Det er som om at mit hår altid bliver mere og mere lysebrunt efter hårfarvning – det skyldes nok alle de gange jeg har afbleget håret. Nu vil jeg bare gerne have min egen naturlige mørkebrune farve tilbage.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Pernille 1. marts 201620:57

    Jeg har selv aflangt ansigt og tog for 2 år siden og klippede 15cm af mit hår så det rent faktisk blev lige over skulderen. Da det så voksede lidt ud blev jeg virkelig virkelig glad for det og det var sådan en lækker fornemmelse i forår og sommer perioden og fik på en eller anden måde mig til at se mere “voksen” ud.
    Nu er jeg så ved at vokse lidt længde på det, og det er det man kalder mellem langt men jeg kan godt mærke at jeg skal have noget af længden her til sommer.

    Så jeg syntes 100% at du skal tage skridet selvom det er et stort skridt. Det giver en et helt nyt look, men også en ny selvtillid og jeg tror det vil klæde dig da du har så lækkert hår. Jeg har selv tykt hår, men uden fylde så det er næsten et most for mig at holde det i den ikke for lange ende, så det ikke blir tungt at se på.

  • Sofie B 1. marts 201623:33

    Jeg har et meget rundt hoved, og jeg har af flere gange klippet mit hår til skulderen hvis ikke til en kort page.. Og jeg får altid så meget ros for det. Jeg synes også selv at det klæder mig bedre, og hvis du synes det er helt slemt, så vokser det altid ud igen(og sættes op, så man ikke rigtig kan se ens frisurer)

Leave a Comment