Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sommerfin!

Untitled

1) Lyserød top // 2) Hvid top

Vi har ramt den første forårsmåned og jeg er SÅ klar! Forår betyder nemlig at den næste årstid er SOMMER. Jeg drømmer allerede om min sommer-garderobe og jeg glæder mig til endelig at kunne pakke mine vinterjakker ned i en kasse, så der kan komme plads til sommertøjet på mit tøjstativ.

Jeg har ovenover fundet to sommertoppe som jeg SIMPELTHEN må nød til at eje. Jeg synes de er helt vanvittigt pæne og jeg kan lige forestille mig at være iført dem til en dag i sommerhuset eller ved havnen.
Hvad synes I om dem?

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

Leave a Comment