Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Frontpage focus // March issue

12772910_10206977169722036_1598975389_o

Det er blevet Marts måned og det betyder at der er kommet nyt COVER på gaden og dermed også en ny udgave af frontpage focus. Jeg ved slet ikke om I kan lide disse indlæg, eller om I er lidt ligeglad med dem? Så lad mig endelig høre jeres mening.

Jeg synes denne forside er superfin og Josephine Skriver er jo altid gudesmuk. Jeg synes dog ikke at den skiller sig helt vildt meget ud og den gjorde ikke synderligt indtryk på mig. Cover er gode til at lege med farver og baggrunde, men jeg synes denne forside er en smuuule kedelig? Hvad synes I? Der er selvfølgelig intet ondt ord om Cover-magasinet generelt og jeg synes også at Josephine Skriver er supersmuk, men det er ikke en forside som rørte noget særligt i mig.
Glæder mig til at høre Jeres mening!
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Pernille 3. marts 201620:19

    Jeg er personlig helt vild med forsiden. Jeg syntes ofte af mange forsider kommer til at minde så meget om hinanden, men jeg er helt vild med denne. Jeg syntes den er så flot, og jeg elsker farverne, og den fangede min opmærksomhed med det samme da jeg så den nede i butikken og så er Josephine en af mine helt store role modeller så det gør for min side af bare forsiden meget bedre at det er hende der lægger ansigt til forsiden

Leave a Comment