Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Min lørdag

12822964_10207032780432269_611899295_o

Sikken en dejlig lørdag jeg har haft! Jeg var et smut inde i byen med min søde mor, hvor vi kiggede i butikker og fik snakket en masse. Uden at det skal lyde usundt, så er min mor min bedste ven og vi har det altid så sjovt når vi er sammen. Samtidig er hun vildt klog og smart – det er næsten lidt mærkeligt at kunne føle sig overshinet af sin mor, ikke? Haha.
Jeg fik købt en masse fine ting i Ganni og COS og det var altså ret lækkert at få stillet shopping-trangen. Hvis I følger mig på snapchat har I måske set nogle af de ting som jeg købte (@Albertewhitta)

Nu glæder jeg mig rigtig meget til imorgen. Planen var oprindeligt at jeg skulle have været sammen med to veninder, men da det skal begynde at øse ned har vi valgt at udskyde det. Så imorgen tager jeg en inde-dag og sålænge man er indenfor er det altså ret hyggeligt med regn udenfor.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Matilde 5. marts 201619:49

  Så lækre farver på billedet! Hvor er din smukke frakke fra? God lørdag aften til dig:)

 • Michelle 5. marts 201620:06

  Jeg kunne købe mig fattig i Ganni! Jeg vil også gerne vide hvor frakken er fra? 🙂

   • Michelle 5. marts 201621:09

    Super fin! Hvad hedder modellen?

 • Caroline 6. marts 201621:05

  Hvor er det fine net fra? <3

Leave a Comment