Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Ny skønhed fra Baum Und Pferdgarten!

Ikke-navngivet-1

Jeg elsker skjorter! Mit favorit-item overhovedet er faktisk skjorter, og de er den perfekte life-saver hvis man kommer i en tøjkrise. En af mine nyeste tilføjelser til garderoben er denne skjorte fra Baum Und Pferdgarten. Jeg er vild med snøren foran på skjorten og så er jeg begejstret for at ærmerne er lidt vidde.
Hvad synes I om den?
Den kan købes HER

Idag skal jeg ind til byen med min mutti og kigge på tøj og hygge. Det er første gang meget længe at jeg har haft tid til at komme ind til byen med min mor og hun er jo altså bare min bedste shoppe-buddy, haha.
Jeg håber at I får en superskøn dag og at I har det godt og er kommet godt ind i Marts måned.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Soph 5. marts 201611:14

    Wow den er flot !

Leave a Comment