Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

B&W

DSC06079-(1) DSC06066-(1)

Læderjakke fra & Other stories // Skjorte fra Baum Und Pferdgarten // Bukser fra ZARA // Taske fra Heartmade

For et par uger siden mødtes jeg med Sofie for at få taget nogle billeder. resultatet kan I se ovenover. Den dag billederne blev taget, kunne man gå rundt udenfor med en læderjakke og jeg glæder mig HELT vildt til vi får sådan en dag igen. Jeg overvejer meget stærkt at anskaffe mig en læderjakke i enten grøn eller blå, for jeg synes simpelthen at en læderjakke er et skønt item til at peppe looket lidt op og give det lidt kant.

Idag har jeg to versioner af hvordan dagen skal forløbe. Enten vil jeg bruge dagen på at tage i biografen og se filmen ‘The Danish girl’, eller også vil jeg bruge dagen på at få lavet nogle praktiske ting, set en DVD og rende rundt i hjemmesko. Hvilken version synes I at jeg skal vælge? 😉
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Cecilie Hansen 6. marts 201613:43

  Hvis du overvejer at sælge din lyserøde Marieta Cox taske, er du mere end velkommen til at kontakte mig! Rigtigt god søndag til dig Alberte!:)

   • Cecilie Hansen 6. marts 201616:46

    Skønt, for den er virkelig flot! Hvad er navnet på den model? 🙂

 • Louise 6. marts 201618:46

  Jeg glæder mig virkelig også til noget forårsvejr! Og skønt look 🙂

  http://www.moderngirl.dk

Leave a Comment