Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Isabel Marant // A/W 16

Isabel Marant

Den parisiske modeuge har været i fuld gang i flere dage. 4. Marts var en dag jeg personligt havde glædet mig supermeget til i forbindelse med modeugen! Et af mine yndlings brands nemlig Isabel Marant holdt deres modeshow den dag. Ovenover kan I se nogle billeder fra de styles som blev præsenteret på catwalken. Personligt er jeg fuldstændig vild med de oversize grå jakker og jeg er sikker på at jeg skal købe netop sådan en, når vi rammer næste efterår.
Hvad synes I om de forskellige styles på Isabel Marant catwalken?
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment