Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

The perfect white shirt

DSC09769

Skjorte KØBES HER

Jeg sad igår og kiggede rundt på ASOS og dér fandt jeg mit næste køb! Jeg fandt nemlig en hvid skjorte som har stjålet mit hjerte. Jeg har i virkeligheden to andre hvide skjorter, men selvom en hvid skjorte er et rimelig simpelt stykke tøj, så synes jeg at der er stor forskel på hver enkel hvid skjorte. Pasformen kan være vidt forskellig og det kan stoffet selvfølgelig også.
Skjorten koster iøvrigt kun 191 kroner, hvilket jo er absurd billigt!
Hvad synes I om den?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment