Shimmer fra Appael4

DSC09748 DSC09749 DSC09750

Det er ikke nogle hemmelighed – når det er vinter får jeg sjældent lagt neglelak. Det er som om at jeg ikke har overskud til at sætte mig ned og ordne negle, når det er mørkt og gråt udenfor. For mig handler vinteren egentlig mest om at overleve og komme igennem den kolde tid.
Nu er det dog blevet forår og jeg begynder at få mit gamle overskud tilbage. Det betyder at jeg nu vil til at gøre nogle gode ting for mig selv. På Lørdag skal jeg til frisøren og have farvet og klippet håret og så overvejer jeg også lidt at kaste mig ud i noget spraytan. Og nårh ja, så skal neglene da også lakeres!
Jeg har fået tre fine farver hjem fra Appeal4! Alle farverne er i en fin ‘shimmer’ og jeg er helt vild med dem! Der er ikke noget finere end en neglelak med lidt glimmer, som glitrer i solen.

Køb fine neglelakker (både i shimmer og uden shimmer) HER

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment