Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Think pink!

DSC00140 DSC00122 DSC00177 DSC00125 DSC00136 DSC00154 DSC00156

Rullekrave: Rosemunde // Kjole: Lovechild 1979 // Solbriller: Rayban // Bukser: H&M // Sko: Just fab // Ring: Carré, Halskæde: Anni Lu

Hvad er bedre end når solen skinner? Intet! Jeg er simpelthen helt pjattet med vejret i øjeblikket og jeg nyder hvert et sekund af det. Vejret giver mig personligt rigtig meget lyst til at gå rundt og være lidt romantisk klædt. I Tirsdags havde jeg dette outfit på, da jeg tog billeder med den altid skønne Sofie Parelius.
Personligt synes jeg at det er et af de pæneste outfits jeg noglesinde har haft på, haha! – Man må gerne give sig selv lidt ros engang imellem.

Idag skal jeg til frisør og have farvet håret samt klippes. Jeg ved endnu ikke om jeg tør springe ud i at få det skulderlangt – det må tiden vise. Jeg skal nok opdaterer Jer på hår-situationen i nærmeste fremtid.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

Leave a Comment