Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New hair!

DSC09171 DSC09201 DSC09168 DSC09203 DSC09172

Langærmet t-shirt fra Mads Nørgaard // Strik fra Benetton // Sko fra Gucci // Bukser fra Dr.Denim // Taske fra Edition Poshette

Så gjorde jeg det sku! Jeg var til frisøren og fik klippet håret til lidt under skuldrene. Jeg var i tvivl om jeg skulle få klippet håret, helt indtil jeg sad i frisørstolen. Jeg har aldrig før gået specielt meget op i om mit hår er langt eller kort, men det er jeg altså blevet de seneste par år. Jeg må indrømme at jeg stadig er meget i tvivl om jeg kan lide håret, og jeg har måske allerede et lille savn til mit lange hår – men så prøver jeg da noget nyt.

Pt. er livs-situationen sådan at jeg render rundt i en konstant og overdreven træthed. Jeg har fået den værste eksem på min arm og derfor tager jeg nogle meget stærke allergi-piller og de piller gør mig sindssygt træt. Jeg sover til klokken 11 om morgnen og klokken 14 er jeg allerede træt igen.
Men på Torsdag skal jeg være sammen med Sille og Cathrine, så der skal jeg altså være frisk. 😉
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Ida 22. marts 201612:23

  Det er så cool.

 • Nanna 22. marts 201613:32

  Det ser virkelig godt ud!

 • Emma-Marie 22. marts 201622:26

  Hej Alberte. Dit nye hår ser fantastisk ud! Så sundt og velplejet. Jeg er også vild med dit fine outfit, og de stribede ærmer under den sorte trøje! 😉

 • Emma-Marie 22. marts 201622:26

  Hej Alberte. Dit nye hår ser fantastisk ud! Så sundt og velplejet. Jeg er også vild med dit fine outfit, og specielt de stribede ærmer under den sorte trøje! 😉

 • Mai 25. marts 201619:42

  Dit nye hår er simpelthen bare så pænt og flot til dig Alberte! Jeg synes du skal være rigtig glad for det. Det klæder dig super godt! 😀

Leave a Comment