Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

En meget god Tirsdag!

12874266_10207182492014965_1704044777_o

Det med at hygge sig synes jeg altså er lidt af en kunst. Jeg er ikke selv specielt god til at hygge mig og gøre gode ting for mig selv, derfor er jeg gået i træning. Da jeg var i Paris sidste år fik jeg lidt af et kulturchok. I Paris sidder folk nemlig ved 11-tiden om formiddagen og nyder en crossaint på en fortovscafé. Selvom de sikkert har mange planer de skal se til, så giver de sig tid til at slappe af og “hygge.”
Det vil jeg også øve mig i.
Derfor tog jeg igår til Emmerys og købte en caffe latte som jeg drak i min have imens jeg langsomt fik energi til at starte dagen. Det vil jeg gøre lidt oftere. Måske bliver det så ikke Emmerys hvergang, men måske også en lidt billigere løsning hos 7-eleven, haha.
Jeg håber I får en god dag.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Elisabeth 23. marts 201614:47

    Hvor er dine bukser fra? 🙂

Leave a Comment