Produkter jeg har brugt op!

DSC09236 DSC09237

Estelle & Thild Stockholm, Biocalm soothing Moisture Day Cream
Jurlique – Læbepomade
Clinique BB Cream

Der er tre produkter i mit beautyskab som jeg bruger op med jævne mellemrum. Jeg er ellers ret god til at spare på mange af mine produkter og jeg kan have den samme solskinspudder i et helt år, men de tre produkter I kan se ovenover bruger jeg altså ofte op. Min hud er bestemt ikke perfekt og derfor er min BB-cream altså min bedste ven. Jeg har en meget rød hud, så hvis jeg skal være noglelunde ensfarvet i hele ansigtet, så er den vigtig.
Derudover bruger jeg min fugtighedscream fra Estelle & Thild hver aften. Jeg har en meget sart hud og jeg slår ud overfor stort set alle hudprodukter, men ikke denne fugtighedscream.
Derudover bruger jeg min Julique-læbepomade næsten hver dag. En læbepomade er for mig en livesaver – især når det er koldt udenfor!

Hvilken produkter bruger I op med jævne mellemrum?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment