Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

En rimelig grå fredag!

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

I onsdags startede min påskeferie for alvor, og hvor har det bare været tiltrængt at komme helt ned i gear. Jeg har ikke en specielt stresset hverdag, men alligevel har jeg stress i kroppen. Jeg kan mærke at jeg hele tiden bekymrer mig over alt muligt som skal ske i fremtiden og jeg kan slet ikke være i nuet. Så det er skønt at have ferie og KUN skulle lave ting man godt kan lide. Igår gik jeg en morgentur ved ni-tiden. Jeg havde selvfølgelig en kaffe med. Da jeg kom hjem satte jeg mig og så alle de Paradise Hotel-afsnit fra ugens løb og om aftenen stød den på chips, dip og x-factor.

Idag smutter jeg i sommerhus. Der er planen også at lave absolut ingenting. Jeg skal ligge og slumrer under dynen og måske gå nogle hyggelige ture med Coco.
Hvad skal I bruge resten af påskeferien til?
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Julie Mænnchen 26. marts 201612:26

    Lyder absolut som en god måde at bruge påskeferien på 🙂

  • Frederikke Sander 27. marts 201621:24

    Det lyder vildt hyggeligt! Jeg må lige spørge, hvor din lækre, lækre jakke er fra? Den ser så fin ud!

Leave a Comment