Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Feature på The Box Online

DSC00177

Smykker er en af mine helt store passioner. Smykker er en perfekt måde hvorpå man kan lege med udtryk i sit outfit og for mig er smykke-shopping, lidt ligesom da man var lille og skulle lave bland-selv-slik i kiosken. Derfor var jeg også ret begejstret da theboxonline.dk spurgte om jeg ville være ‘ugens stikikon’ på deres hjemmeside. Theboxonline.dk er et online nyheds-site, hvor man kan læse om smykker fra de kendte brands Kranz&Ziegler og Aagaard.
De har lavet et lille interview med mig omkring smykker! I Interviewet svarer jeg på hvilken smykke-tendenser jeg tror på i den kommende sæson og hvordan jeg bruger smykker i mine outfits.
Kig forbi artiklen LIGE HER

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment