Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Pssst… Jeg er på snapchat!

DSC09046 DSC09045 DSC09050

Hej girls! Hermed kan I se det sidste outfitbillede af mig før jeg fik klippet håret. Jeg er stadig ked af mit nye hår, men i det mindste har jeg fået prøvet det af og lært at jeg ikke kan lide mig selv med så kort hår.

Lige pt. sidder jeg i mit sommerhus og jeg har haft de skønneste dage heroppe! Jeg havde helt glemt hvordan det føles at slappe fuldstændig af, sove til klokken tolv og drikke te i spandevis imens man ligger i sengen og tjekker instagramposts.
På turen i sommerhus har jeg opdateret snapchat lystigt. Og derfor tænker jeg at jeg lige vil gøre Jer alle opmærksomme på at jeg altså ER på snapchat. På snapchat hedder jeg ‘Albertewhitta’ – så gå ind og følg mig og mit liv. Jeg opdaterer ikke kun når jeg er i sommerhus, men altså også i dagligdagen.
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

Leave a Comment