Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Shop amok på Boozt med lækker rabatkode!

collage

Bluse fra Bruuns Bazaar i Satin-look // Ferskenfarvede stretch-bukser fra Malene Birger // Hvid skjortekjole fra Won Hundred // Lyserøde bukser fra Tiger of Sweden // Lyseblå loafers fra Ralph Lauren // Lyseblå skjorte fra Bruuns Bazaar

Vi har ramt April-måned og det betyder selvfølgelig også at vi har fået en ny lønseddel! Og hvordan kan det bedre fejres end en omgang shopping med gode rabatter?
Idag har Boozt en smækker rabatkode til Jer, så I kan gå amok i deres mange lækre brands. De har rabat på alt i deres shop, så det gælder også high-end mærkerne. Jeg har fundet 6 styles som jeg selv drømmer om og som jeg godt kunne finde på at købe hjem idag – man må jo udnytte en god rabat når den er der. 😉

Hvis du bruger rabatkoden ’15SURPRISE’ får du 15%
Det gælder KUN idag!
God shoppelyst!
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Marie 3. april 201612:48

    Du udfordrer altså mit shoppestop, Alberte 😉

Leave a Comment