Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New in // Øreringe

DSC00024 DSC00026 DSC00028

I Mandags købte jeg disse fine øreringe fra H&M, som jeg har haft i kikkerten i et stykke tid. Jeg er helt vild med den trend vi ser i øjeblikket med statement-øreringe, og disse øreringe har simpelthen den fineste farve. Jeg er vild med den sarte rosa og så synes jeg faktisk at de passer rigtig godt til mit mørke hår.

Hvis I følger med på min instagram (Bertewhitta) så har I også set mig med dem. Der er dog ét minus ved dem. Jeg er rimelig sart og har en del allergi og når jeg har haft øreringene på i ca. to timer, så begynder mit øre at klø. Så det er nogle øreringe jeg kun skal have på i et par timer. Lidt surt, men det er jo også hvad man kan regne med, når de blot koster 69 kroner!
Hvad synes I om dem?
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment