Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Tanker om spraytan!

tumblr_ntwkf1u3aD1qdsqp6o1_500

Jeg er vokset op med tanken om at naturlighed er smukt. Jeg har aldrig prøvet spraytan, jeg har aldrig haft falske øjenvipper på og mine forældre ville omkomme hvis jeg fik hairextensions. Jeg er derfor opvokset med tanken om at spraytan er noget unaturligt stads (og så bliver man iøvrigt altid gulerodsfarvet.) Nu har jeg bare set så mange kvinder som har fået sig en vellykket omgang spraytan – og så ser man pludseligt bare meget mere frisk ud!
Derfor går jeg og overvejer om man skulle få sig en omgang spraytan til at starte sommeren ud på. Men hvad tænker I om det? Har I nogle advarsler som jeg bør høre? Og er det dumt at få spraytan lige inden sommerferien? Går det hurtigt af hvis man tager en svømmetur i poolen?
Jeg er også usikker på om jeg overhovedet kan tåle det, for jeg er ret følsom med kemikalier og parfume.
Nogle spraytan-eksperter derude?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Melanie 9. april 201611:45

    Man kan efterhånden få ret mnge forskellige slags spraytan – inkl. nogen der er mere venlige overfor følsom hud, indeholder mindre til ingen skadelige kemikalier osv. Jeg ville bare google lidt løs hvis jeg var dig, for at se hvad dine muligheder er i dit nærområde og så ellers måske prøve at kontakte dem med spørgsmålt til lige netop deres produkter 🙂
    Personligt har jeg for nyligt fået øjnene op for Bondi Sands der laver forskellige typer tan produkter, men det er mere hvis du vil DIY’e den, haha.

  • Olivia 9. april 201614:31

    Jeg har lige fået min første spraytan hos TanningDanmark i Store Kongensgade, og er rigtig glad for resultatet. Jeg har også altid haft følsom hud og har endnu ikke mærket nogle bivirkninger (;
    Spørg dog evt. om en mild eller lysere spraytan end standardformlen, da det godt kan virke lidt voldsomt hvis man har ret lys hud.

Leave a Comment