Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Verdens bedste rullekrave

DSC00177

Kender I det når man har lyst til at købe et stykke tøj i flere forskellige farver? Sådan har jeg det med min fantastiske lyserøde rullekrave fra Rosemunde. Jeg er simpelthen så vild med rullekraven at jeg kunne gå med den altid – så ville jeg nok bare ikke være så spændende en blogger, og jeg ville nok også lugte en smule fælt. På min egen webshop på Zircles sælger jeg rullekraven i både sort, grå og off-white – og jeg har lyst til at købe dem alle selv!
Rullekraven koster 499 kroner og er lavet af 70 % Silke og 30 % Bomuld! – Så den er af fineste kvalitet.
Rullekraven er superblød, sidder godt på kroppen, men strammer ikke nogle steder. Jeg føler mig ofte kvalt med rullekrave, men denne rullekrave er simpelthen så blød og elastisk at det ikke er noget problem.

Køb rullekraven HER

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Helena 14. april 201619:06

    Hvor er den bare fin!

    Helena
    – Helenatroelsen.dk

Leave a Comment