Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Something new // Isabel Marant earrings

DSC00430 DSC00433 DSC00432 DSC00438

Man kan næsten ikke rejse til Paris uden at skulle shoppe. Paris har så mange skønne muligheder for shopping og det er nok en af de storbyer hvor folk er allermest stilfulde (hvis du spørger mig.)
Derfor er det selvfølgelig også klart at jeg har fået købt mig nogle fine ting med hjem.

Planen var faktisk at jeg ville købe min store kærlighed, nemlig en Marni Trunk taske, men da tasken kostede meget mere derovre end i Danmark, så valgte jeg at vente med at købe den.

Jeg fik dog købt nogle superfine øreringe med hjem fra Isabel Marant. Jeg er helt vild med det simple design og den lyse farve passer SÅ godt til mit mørke hår. Jeg glæder mig helt utroligt meget til at gå med dem.

Hvad synes I om dem?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment