Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Trainers

DSC00306

Hvide New Balance sneakers // Sneakers med Missoni-mønster // Blå Nike sneakers // Flettede sneakers

Årstiden er endnu ikke helt til kjoler, men kender I ikke den der følelse af at foråret er på vej for alvor? Når man skifter sin lange frakke ud, med en kortere og lettere model og ifører sig sneakers i stedet for tunge og varme støvler. Sådan er det i hvertfald for mig.
Jeg har fundet fire bud på lækre trainers/sneakers. Nogle meget klassiske og andre mere fashionable. Jeg ville gerne eje dem allesammen, men hvis jeg skulle vælge ét par blev det nok dem med missoni-printet, da jeg er stor fan af Missoni.
Hvad synes I om dem?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment