Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Tv-programmer jeg ALDRIG ville deltage i!

Skærmbillede 2016-04-20 kl. 12.55.48

Rundt på gulvet
Jeg elsker at se ‘Rundt på gulvet’ – et program hvor man ser kendte mennekser improviserer. Hvis jeg selv skulle være en del af programmet ville jeg dog dø. At improviserer må være noget af det mest grænseoverskridende i verden, efter min mening. At skulle være sjov på kommando, og hvad nu hvis det man siger ikke er sjovt! Jeg ville få totalt præstationsangst ved at være med i det program.

Paradise Hotel
For det første ville jeg formegentlig ryge ud lige med det samme, for jeg er ikke god til intriger og det med at føre folk bag lyset. Desuden er jeg ekstremt naiv. Derudover er pigerne derinde simpelthen altid så ubehagelige overfor hinanden og jeg bliver gang på gang chokeret over at kvinder i 20’erne kan opføre sig som folkeskolebørn.

TV2 Fri
Det er ikke ligefrem et tv-program, men det er en kanal. Jeg kan alligevel sige at man aldrig ville komme til at se mig på den kanal. Ligeså meget som jeg ville elske at kunne kalde mig selv et friluftsmenneske, ligeså meget hader jeg at være i naturen! Jeg har stor kærlighed til natur og jeg elsker at se på det, men jeg bryder mig ikke om at være i det – i hvertfald ikke i længere tid af gangen. Jeg er bange for alt der er beskidt og primitivt, så nej tak til TV2 Fri!

Hvilken tv-programmer ville I aldrig deltage i?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • S 21. april 201614:23

  Jeg ville faktisk elske at deltage i Paradise, men med en drøm om at blive folkeskolelærer og en chance for at blive arveløs, er det rimelig meget at skyde sig selv i foden haha! 😀

  • Gina 21. april 201620:32

   Hahaha! “men med en drøm om at blive folkeskolelærer og en chance for at blive arveløs”… Hahahah 😀 Fed kommentar!

 • Kristina Wo 16. juni 201622:35

  Jeg ville faktisk ELSKE at være med i rundt på gulvet. Det er lidt en drøm, jeg har haft lige siden jeg så det for første gang. 🙂
  Det med at improvisere lyder græseoverskridende, ja. Men det er det, som gør det utroligt sjovt! Man skal bare tænke på de deltagere, som faktisk har været utrolig nervøse. 🙂

Leave a Comment