Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Når man opdager et nyt brand!

DSC00128DSC00129Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.241) Købes her // 2) Købes her // 3) Købes her // 4) Købes her

Sådan her så jeg ud i ansigtet, efter at have opdaget et nyt brand (og muligvis et af mine nye favoritbrands.) Brandet hedder Art du Basic og som man kan forstå på navnet, så er det klassiske styles med et strejf af noget nytænkende. Det var en stor oplevelse at komme ind i butikken og indretningen i butikken var fuldstændig efter mit hoved. Indretningen var simpel, lys, med et cool og edgy strejf – og så var der stille (ingen høj og støjende musik.)

Så hvis I kommer til Paris, så tjek lige den butik ud.
Nu til en lille gætteleg!
Hvilken af de overstående fire items tror I at jeg har købt med hjem fra Paris?
Udover dette item, købte jeg også en lang cardigan/jakke med hjem, men den har I allerede set i et par indlæg.
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Camilla 27. april 201612:14

    Jeg gætter på nummer 4 🙂

Leave a Comment