Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

En gåtur i Marais

DSC00233 DSC00232 DSC00235

Sko: Adidas Originals // Top: COS // Jakke: Art Du Basic // Taske: Mansur Gavriel // Ring: Carré

Jeg ligger ligenu i sygesengen (endnu engang.) Og når man har anskaffet sig en ordentlig omgang sygdom, så kan man meget vel drømme sig tilbage til Paris. Overstående outfit var jeg iført, da min familie og jeg, slentrede igennem gaderne i Marais. Jeg kan huske at jeg ikke følte mig specielt smart i tøjet den dag. Jeg syntes ganske vidst at jeg var smart nok, men da jeg kom ud på gaden og så de smarte pariserinder, så faldt selvtilliden en kende. Kender I det? Hvad synes I om looket?

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Ida 28. april 201612:12

    Du er som altid fin, enkel og elegant,

Leave a Comment