Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Ideel sommerpåklædning

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

Vi har fået varmere vejr og derfor vil jeg introducerer jer for to elementer som jeg synes er ideelle til sommergarderoben. På listen over ting man SKAL have til sommergarderoben er et armbånd fra Anni Lu (med perler i sommerlige farver) og en lækker hvid kjole i hør-materiale fra Skall Studio.
Jeg sidder ligenu i sommerhuset iført mit lækre nye suit fra Skall Studio (det får I snart at se) men jeg ville ikke have noget imod også at eje en kjole fra dem.

Så er man klar til at gå sommeren i møde med god stil!
xx Whitta

 bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment