Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Skjorte-maniac

DSC00765 DSC00751 DSC00763

Jeg tror ikke at det er gået manges næse forbi at jeg elsker skjorter. Forleden fotografede jeg to af mine yndlingsskjorter fra henholdsvis Baum Und Pferdgarten og Isabel Marant. Hvis jeg kunne vælge ét stykke tøj, jeg skulle gå med resten af livet, så skulle det udentvivl være skjorter.

De to skjorter jeg har fundet frem på overstående billede har hver deres udtryk. Den ene er efter min mening meget boho med sine små blomster og den røde farve og den anden er mere storby-hurtig med det grafiske print.

Begge disse skjorter ville kunne bruges til det samme par bukser og give et hvidt forskelligt udtryk – det er noget jeg synes er fedt ved mode. At man kan lege med de forskellige udtryk.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment