Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Tilbage til byen // Vinder af Jane Kønig giveaway

13161139_10207582632698232_237686581_o

På overstående billede kommer der en sød ældre kvinde ud af døren til lejlighedskomplekset og spørger mig med et glimt i øjet, om jeg ikke kan finde et pænere sted at fotograferer end foran en lyserød mur.
Dette er min reaktion på hendes kommentar.

13161389_10207582632778234_1976105429_o

Bukser: Topshop // Sko: Gucci // Skjorte: Masscob // Jakke: Moss Copenhagen // Taske: Marni

Godmorgen girls! Idag forlader jeg Gudmindrup Lyng og drager tilbage til københavn. Jeg må indrømme at jeg synes det er lidt surt at jeg ikke har kørekort og mulighed for at køre ud og købe ind, for ellers tror jeg at jeg var blevet heroppe hele næste uge også. Jeg er blevet superbrun allerede og jeg har genvundet en del af den farve jeg har mistet i løbet af vinteren. I år vil jeg gerne blive SUPER brun, da jeg gerne vil være superlækker når jeg starter på højskole efter ferien.

Nu til noget spændende! Vi skal have fundet en vinder af den fine halskæde fra Jane Kønig, som man kan forærer sin mor i mors dags gave.
Vinderen af halskæden er Sarah R.
Tillykke med halskæden Sarah! – Jeg sender dig en mail senere idag.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment