Årets solcream

DSC00973 DSC00974

Solen er kommet til Danmark, og den er (vist?) kommet for at blive! Derfor handler det om at anskaffe sig en god solcream som kan beskytte huden. I mange år forsøgte jeg at undgå solcream da jeg havde hørt den “myte” at man ikke blev brun hvis man havde solcream på. Det fik jeg senere afkræftet og idag ved jeg at den eneste forskel er at den brunhed man får er sund og holder længere.
Jeg går meget op i at have en god solcream med mig – jeg får meget nemt soleksem, så for mig er det vigtigt at være på forkant.

I år er min solcream fra Avéne. Jeg stiftede bekendskab med solcreamen fra Avéne sidste år, da jeg var i Paris og blev overmandet af solen. Jeg gik derfor ind på et lille Apotek og købte Avéne-solcream.

Solcreamen er velegnet til sensitiv hud – hvilket er alfa omega for mig.

Solcreamen kan købes HER

Hvor er Jeres solcream fra? Bruger I solcream eller holder I jer fra det?
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment